Travel & hotspots

Arnhem Travel: Hotel Modez

Hotel Modez is een ware aanwinst voor Arnhem. Het hotel ademt fashion, stijl en kwaliteit uit, ligt in de upcoming wijk Klarendal én is gevestigd boven een van de fijnste bars van de stad: Caspar.

We grapten vroeger wel eens om een nachtje te slapen bij Hotel Modez, gewoon omdat het kon, maar omdat we op nog geen twee minuten lopen ons echte huis hadden, leek dat wat overdreven. Sinds de Berlijn-verhuizing is Arnhem echter onze stad geworden voor een weekendje Nederland en hadden we dus het beste excuus om wel een keer bij Modez te logeren.

Het hotel opende in 2012 haar deuren en is ontstaan uit een concept in samenwerking met Piet Paris. In het hart van het Arnhemse Modekwartier zijn 20 kamers te vinden, allemaal totaal verschillend van elkaar maar met evenveel stijl en zorgvuldigheid ingericht. Een aantal Nederlandse modeontwerpers waaronder Francisco van Benthum, Spijkers & Spijkers, Viktor & Rolf en (uiteraard) Piet Paris heeft een kamer mogen ontwerpen waarin de unieke stijl van elke ontwerper goed zichtbaar is.

arnhem-hotspot-hotel-modez-03

arnhem-hotspot-hotel-modez-02

Wij sliepen in de bijzondere kamer van designer Bas Kosters. Kosters staat bekend vanwege zijn extravagante fashiondesigns en ook zijn hotelkamer in Modez is een ware eyecatcher met de ‘vrienden voor je nacht’.  “Bas Kosters is namelijk niet graag alleen. In zijn kamer heeft hij zich door middel van tekeningen op het behang en bijna levensgrote poppen verzekerd van gezelschap. Hierbij gebruikte hij mooie felle kleuren, een kamer om vrolijk van te worden.”

Ik kan niks anders dan Modez aan iedereen aanraden die een nachtje in Arnhem wil verblijven. De ligging is perfect tussen alle hotspots in Klarendal, de kamers zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en de service is uitmuntend. Ik weet in ieder geval al waar wij slapen als we begin volgend jaar weer naar Nederland komen!

Hotel Modez
Elly Lamakerplantsoen 4, Arnhem
http://www.hotelmodez.nl/

Leave a Comment

Comments (17)

    1. Ik ook! Vooral als ik er net even geweest ben en dan nu even niet makkelijk een kopje koffie bij Caspar kan drinken of wijntjes kan drinken in de stad!

  1. Hoi Eva, door Natasja van watzijzegt.com werd ik getipt over jouw blog en daar ben ik blij mee want wat heb je een leuke blog!
    Ik ben op Facebook een community begonnen voor bloggers en lezers van blogs en zou graag eens wat van jou willen posten. De pagina heet I heart blogs and online magazines. Als je het leuk vindt, mail je dan even. Groetjes!

  2. Haha, ik vind deze kamer echt helemaal niet mooi. Ik zou niet weten hoe ik zou moeten slapen met al die gekke figuren aan de muur, ik zou de hele tijd denken dat er een of andere spiderman aan de muur hangt xD

  3. Ziet er wel heel vet uit! Alleen kan ik me voorstellen dat als ik ’s nachts wakker zou worden, ik helemaal kapot schrik van die figuren aan de muur, haha. Maar het is wel lekker vrolijk met al die kleuren.

  4. Hé Eva, Wat een leuke recensie! Goed om te lezen dat je ervaringen bij hotel Modez zo positief waren, weet ik zeker dat ik iets leuks weggeef haha.

Scroll Up