Travel & hotspots

China: The streets of Yingtan

The streets of China are amazing. China itself is amazing. I had no idea that that country would be so great and I totally fell in love. In love with the bustle, the immense oppressive heat, the food (oh my god the food), the people and the totally different countrysides that past you while you travel from city to city by train.

After I wrote about Peking I was wondering how to tell all the other stories. But honestly, all I really wanted to share were the pictures. Every time I look at them I’m transported back to how it was and I hope that I can channel some of that feeling towards you when you look at it.

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

China: Travel China Yingtan

Leave a Comment

Comments (11)

  1. Wat een te gekke foto’s! Hier hou ik enorm van (maar dat wist je misschien al). Ik vind het jammer dat ik zelf alleen drie dagen in Beijing en drie dagen in Shenzhen ben geweest en dat we een planning vol toeristische plekken hadden. Juist dit soort dorpjes zijn ontzettend tof om te bezoeken. Wat mij betreft mag je nog heel veel van dit soort posts met foto’s plaatsen :)

    1. Aaah Mylene lief <3 Ik zal de rest weer eens gaan verzamelen voor volgende posts! En ik kan alleen maar aanraden om nog eens terug te gaan. Ik dacht juist dat de grote steden het meest betoverend waren, maar toen kwamen we ineens hier en wilde ik écht niet meer weg. Zo geweldig en zo puur.

  2. Het telt natuurlijk totaal niet mee, maar ik ben ooit wel twee dagen in China geweest. Haha… We waren voor werk in Hong Kong en maakten een uitstapje naar de overkant voor een bezoek aan een fabriek aldaar. Wil wel graag nog een keer echt naar China toe want het lijkt me een fascinerend land!

    1. Ooh zeker doen! Het lijkt me wel lastig om op eigen houtje naar zulke dorpen te gaan omdat echt niemand Engels spreekt maar ook de steden zijn echt geweldig al! Hong Kong lijkt me trouwens ook heel gaaf, schijnt wel nog tien keer drukker en beklemmender dan elke andere Chinese stad te zijn..

Scroll Up