Er was eens een tijd dat ik niks anders deed dan lezen. Mijn zusje was de creatieve met haar Fimo klei-kunstwerken, haar schilderpracht en bizarre uitspattingen. Haar kamer zat vol met allerlei kunstzinnige materialen terwijl die van mij vooral volgepropt stond met boeken en ik enkel graag schreef.

Dit veranderde langzaam maar het DIY-virus kreeg ik pas echt te pakken toen ik bij DaWanda aan de slag ging. Daar als werk deelnemen aan verschillende DIY-photoshoots maakte creativiteit in mij los waarvan ik geen idee had dat die er ooit zat. Ik volgde een naaicursus, kocht zelf knutselmaterialen en ging regelmatig een vrije middag aan de slag om zelf DIY-projecten te maken.

Sam & Suzy

Toen ik stopte bij DaWanda besloot ik daar meer tijd in te stoppen. Ik liep al een aantal maanden rond met ideeën voor kaartjes en sieraden die ik zou willen verkopen en dat ik daar wat extra vrije weekenden en dagen aan wilde besteden.

En nu komt er sinds een aantal maanden meerdere malen per week een bestelling binnen via mijn DaWanda-shop Sam & Suzy.
Ik vind het nog steeds zo bizar dat mensen kopen wat ik maak en daar ook echt blij mee zijn. Het is een uit de hand gelopen hobby, of eigenlijk is het nog steeds gewoon een hobby maar het is zo leuk om te zien dat mensen het écht kunnen waarderen.

sam-suzy-02

sam-suzy-03

Giveaway

Leuk al dat bijpraten over hoe creatief ik bezig ben maar het is nu wel tijd voor het leuke nieuws, ik geef namelijk 2 x 2 kaartjes weg!

Wil je kans maken?
Laat dan hieronder weten wat jouw favoriete kaartjes zijn uit mijn shop en geef antwoord op de volgende vraag: uit welke film zijn Sam&Suzy afkomstig?

De winnaar maak ik op 16 juni bekend!

Share: