Creative & culture

Sam & Suzy

Er was eens een tijd dat ik niks anders deed dan lezen. Mijn zusje was de creatieve met haar Fimo klei-kunstwerken, haar schilderpracht en bizarre uitspattingen. Haar kamer zat vol met allerlei kunstzinnige materialen terwijl die van mij vooral volgepropt stond met boeken en ik enkel graag schreef.

Dit veranderde langzaam maar het DIY-virus kreeg ik pas echt te pakken toen ik bij DaWanda aan de slag ging. Daar als werk deelnemen aan verschillende DIY-photoshoots maakte creativiteit in mij los waarvan ik geen idee had dat die er ooit zat. Ik volgde een naaicursus, kocht zelf knutselmaterialen en ging regelmatig een vrije middag aan de slag om zelf DIY-projecten te maken.

Sam & Suzy

Toen ik stopte bij DaWanda besloot ik daar meer tijd in te stoppen. Ik liep al een aantal maanden rond met ideeën voor kaartjes en sieraden die ik zou willen verkopen en dat ik daar wat extra vrije weekenden en dagen aan wilde besteden.

En nu komt er sinds een aantal maanden meerdere malen per week een bestelling binnen via mijn DaWanda-shop Sam & Suzy.
Ik vind het nog steeds zo bizar dat mensen kopen wat ik maak en daar ook echt blij mee zijn. Het is een uit de hand gelopen hobby, of eigenlijk is het nog steeds gewoon een hobby maar het is zo leuk om te zien dat mensen het écht kunnen waarderen.

sam-suzy-02

sam-suzy-03

Giveaway

Leuk al dat bijpraten over hoe creatief ik bezig ben maar het is nu wel tijd voor het leuke nieuws, ik geef namelijk 2 x 2 kaartjes weg!

Wil je kans maken?
Laat dan hieronder weten wat jouw favoriete kaartjes zijn uit mijn shop en geef antwoord op de volgende vraag: uit welke film zijn Sam&Suzy afkomstig?

De winnaar maak ik op 16 juni bekend!

Leave a Comment

Comments (10)

 1. Oooh ik ga een poging doen! LOVE je kaartjes!

  “Congrats with your tiny human” met dikke vette stip op 1! En de flamingos zijn zo lekker vrolijk ?
  Sam en Suzy komen uit Moonlight Kingdom??

 2. Wat een leuke kaartjes! Zo creatief!! Ik doe heel graag mee. Het antwoord op de vraag is moonrise Kingdom en mocht ik winnen.. Dan kies ik de cactussen en de meloenen. Die 2 zorgden meteen voor een dikke glimlach op mijn gezicht.

 3. I love the ‘you are one in a lemon’!!! Omdat het toffe zomer kleuren bevat en een toffe quote, wat wil je nog meer.

  Deze kaartjes zijn super voor alles: een verjaardagskaart, als bladwijzer, voor op je prikbord…
  Als ik naar de kaartjes kijk, dan krijg ik zo’n instant happy gevoel.

  Keep up to good work!

 4. Jaaaa jouw kaartjes zijn zo leuk! Mijn favoriet is de “I hope your day is as nice as your butt”, alsof je een kaartje van Tina Belcher krijgt. ? Maar de flamingo’s staan op de tweede plaats. En zoals hierboven ook al vermeld zijn Sam en Suzy natuurlijk de hoofdpersonen van Moonrise Kingdom, oftewel van de maker van onze gedeelde passie. (Oh en hallo wanneer gaan we weer filmbloggen? (En ik weer gewoon bloggen ja I know)).

Scroll Up