[:nl]Begin maart was ik met Megin in Rotterdam, deel een van mijn hotspots met Lebkov en Groos kan je hier lezen, en ik had nog een tweede deel beloofd. Met ons vreetfestijn. Want ja, je kunt wel leuk gaan shoppen, hotspots zien en je salaris er in één klap doorheen jagen aan allerlei moois, maar niets is uiteindelijk zo fijn als them foods!

Hotspot no.3: The Tea Lab

Als je na een flinke shopochtend zin hebt om ergens lekker even te lunchen, bijzondere thee te drinken en te genieten van lekkere koffie, koekjes, muffins of taart is The Tea Lab ideaal. Het kleine zaakje in een zijstraat van de Hoogstraat (handig voor tijdens het shoppen!) is een georganiseerde chaos: aan mij heb je normaal al een slechte als ik moet opstaan om bij de bar te bestellen, maar in dit geval streek ik wel even over m’n hart. Het was druk, dat wel, de vriendinnengroep die voor me stond wist na lang gegiebel en getreuzel eindelijk een bestelling te doen waarna ik aan de beurt was. Niet ideaal. Maar laat dat echt de pret niet drukken want de sandwiches zijn too die for!

The Tea Lab
Westewagenstraat 80, Rotterdam
https://thetealab.nl/

rotterdam-hotspots-the-tea-lab-en-koekela-01

rotterdam-hotspots-the-tea-lab-en-koekela-02

rotterdam-hotspots-the-tea-lab-en-koekela-03

rotterdam-hotspots-the-tea-lab-en-koekela-04

Hotspot no.4: Koekela

En we waren bij Koekela! Mag eigenlijk wel met hoofdletters: KOEKELA! Oh mannn, als ik er alleen al aan denk begin ik al te watertanden: wat.een.heerlijkheid! Megin mocht geen foto’s maken binnen (boeeh) maar eigenlijk maakte dat weinig uit want we waren toch te druk bezig met het genieten van onze taartjes. Ik snoepte van de limoen meringue en de combinatie van zuur en zoet en de vulling en het lekkere koek was echt onvoorstelbaar. Door de dadelcheesecake die Megin bestelde was het vervolgens helemaal even stil aan ons tafeltje op wat gesmak en ‘hmm oh wat lekker’ na. Zoals het hoort.

Koekela
Nieuwe Binnenweg 79a, Rotterdam
http://www.koekela.nl/

rotterdam-hotspots-the-tea-lab-en-koekela-06

rotterdam-hotspots-the-tea-lab-en-koekela-05[:]

Share: