[:nl]Middenin het Arnhemse Modekwartier ligt een juweeltje van een winkel. Graphic Playground heeft geweldige boeken, prints, sieraden en nog veel, veel meer. Met verve dus: Hotspot No. 2!

Graphic Playground is het paradijs van Kim van Es. De winkel aan de Klarendalseweg staat vol prachtige designeritems en unieke hebbedingetjes. In elk hoekje is weer wat anders te vinden en je kunt gerust een halve middag uittrekken om alles tot in detail te bekijken en ontdekken. Startende ontwerpers krijgen bij Kim de kans hun spullen tentoon te stellen en te verkopen.

arnhem-hotspot-graphic-playground-01

De collectie van Graphic Playground bestaat uit een gevarieerd aanbod van mooie, experimentele en unieke producten van een groot aantal diverse ontwerpers. Zo verkoopt ze onder meer mooie prints, bijzondere sieraden, kaarten, tassen en een hoop designer boeken.

Door de indeling van de ruimte lijkt het een winkel, expositieruimte en huiskamer ineen. Gelukkig is het ook de bedoeling van Kim dat je er op je gemak rondloopt, ‘doet alsof je thuis bent’ en rustig neust door de items die ze heeft tentoongesteld. Met veel enthousiasme brengt ze je een kopje koffie als je in één van de bijzondere magazines aan het bladeren bent.

Graphic Playground is een van de vele winkels in het Modekwartier maar staat met stip bij mij op nummer één. Perfect om bijzondere cadeautjes, boeken of magazines te scoren. En het fijnste? Veel van de items zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, dus als je de ene keer niks kunt vinden, loopt je gegarandeerd bij het tweede bezoek met allerlei nieuws naar buiten!

Graphic Playground
Klarendalseweg 134, Arnhem
http://graphicplayground.nl/

arnhem-hotspot-graphic-playground-03

arnhem-hotspot-graphic-playground-04[:]

Share: