[:nl]Een van de eerste winkels waar ik voor mijn hotspot-categorie foto’s van maakte was het Arnhemse Bos en Heij. Deze foto’s waren ondertussen echter wat outdated, ik ben vooral heel sterk in plannen maken maar het uitvoeren neemt altijd wat langer in beslag, en dus was het tijd om even een nieuw setje te schieten. Niet dat dat een ramp is, want Bos en Heij is een winkel waar je het liefste blijft wonen als je er eenmaal binnen bent.

Tijdens een dagje Arnhem zal je misschien niet zo snel buiten het centrum treden. Jammer, want dan mis je de bijzondere winkels in de omliggende wijken zoals Graphic Playground en een bar als Tape, maar begrijpelijk is het wel. Gelukkig zit er in en om de grote winkelstraat ook meer dan voldoende moois, zoals Bos en Heij. Bos en Heij is een klein winkeltje achter de Bijenkorf (straks Primark – boeee!) en als je slechts één voet over de drempel zet weet je al direct dat je daar wel even rond blijft hangen.

arnhem-hotspot-bos-en-heij-07

arnhem-hotspot-bos-en-heij-08

Bos en Heij verkoopt allerlei bijzondere vintage producten maar ook nieuwe, hippe items. Die combinatie maakt dat de sfeer in de winkel knus en huiselijk is en volledig vol staat met hebbedingen waarvan je eerder nog niet wist dat je ze wilde. Zo zijn er woonitems te vinden, maar ook een grote hoeveelheid sieraden en accessoires en de meest perfecte cadeautjes.

De winkel is nu al drie jaar gevestigd in een oude garage en toch weten nog vrij weinig mensen van het bestaan van Bos en Heij. Er komen soms zelfs nog verdwaalde Arnhemmers de winkel binnen die geen idee hadden dat hij bestond. Zonde toch? Moet je zien wat een plaatje!

Bos & Heij
Kerkstraat 36, Arnhem
http://www.bosenheij.nl/

arnhem-hotspot-bos-en-heij-06

arnhem-hotspot-bos-en-heij-02

arnhem-hotspot-bos-en-heij-09[:]

Share: