[:nl]Eind februari was ik een lang weekend in Nederland. Het fijnste nu is dat dat écht als vakantie begint te voelen en we dus volop genieten van alle leuke afspraken en vooral van het heerlijke eten. En dat laatste lukte als het beste bij de fijne bistro Bij Visje en Vleesje in Arnhem. Een ware hotspot!

Ik weet nog goed dat ik bij Bistro Velvet zo aangenaam verrast was door de kwaliteit van het eten, zo goed had ik in Arnhem nog nooit gegeten. Toen ik hoorde dat Velvet er een zusje (of broertje) bij kreeg, Bij Visje en Vleesje, baalde ik stiekem een beetje dat ik daar niet direct heen kon. Maar toen het eindelijk zover was en we Arnhem weer bezochten was ik meer dan welkom.

arnhem-hotspot-bij-visje-en-vleesje-01

Net als bij Velvet wisselt bij Bij Visje en Vleesje regelmatig de kaart met als vaste gerechten de burger en fish&chips. Maar in plaats van kiezen van de kaart kan je ook de keuze maken voor een Rondje Kaart waarbij je een 6 gangen menu krijgt. En dat is echt een aanrader.

Van vis naar vlees, oesters, een heerlijke pasta en tussendoor nog die overheerlijke burger (en ik heb hier best wat goede burgers al gegeten!) en een lekkere portie fish & chips. Alles is zo verrassend lekker, smaakvol en je wordt werkelijk in de watten gelegd door de goede service en de bijpassende wijn. En dat zonder pretentieus prijskaartje!

Echt, eten bij Bij Visje en Vleesje is zo’n aanrader dat ik er alleen maar superlatieven voor kan vinden. Genieten!

Bij Visje en Vleesje
Ruiterstraat 6, Arnhem
http://www.bijvisjeenvleesje.nl/

arnhem-hotspot-bij-visje-en-vleesje-02

arnhem-hotspot-bij-visje-en-vleesje-03[:]

Share: