Favorites_DaisyJonesAndTheSix

Kort geleden (kuch kuch, januari..) deelde ik al mijn eerste favorieten-post. Ik was érg enthousiast over dit nieuwe format en had zoveel ideeën om te delen maar toen kwam er van alles tussendoor en lag mijn blog voor een tijdje stil. Zoals je, hopelijk, tussendoor al hebt gemerkt is daar weer verandering in gekomen en dus is het ook hoog tijd voor de nieuwe favorieten!

Boek – Daisy Jones and the Six

Mijn favoriete boek is er een die ik begin dit jaar voor het eerst las, maar waar ik nog zó regelmatig aan bleef denken dat ik nu voor de tweede keer begonnen ben: Daisy Jones and the Six.
Volgens mij kwam ik voor het eerst met dit boek van Taylor Jenkins Reid in aanraking door Reese’s Book Club (stiekem best een aanrader om te volgen op Instagram, ze tippen elke maand een érg fijn boek).

Daisy Jones And The Six draait om de gelijknamige band waar Daisy Jones frontvrouw van wordt. Het volgt de weg van onbekende singer/songwriter tot een wereldband en alles wat daarmee gepaard gaat. Dat het boek is opgeschreven als een documentaire, kleine interviews met elk bandlid en omstanders, is wat het zo verrassend maakt. Ik was in no-time helemaal in de ban van Daisy Jones en mijn hart brak elke keer dat ik me realiseerde dat ze niet echt bestaan heeft.

Film – Long Shot

Een nieuwe film van Seth Rogen gaat natuurlijk meteen op mijn watchlist en zo ook Long Shot. Toen deze romantische comedy eindelijk uitkwam, kon ik niet wachten om hem te zien en ondertussen heb ik ‘m al meermaals bekeken. Wat een fijn, lief verhaal met precies de humor die ik graag in een comedy zie (een beetje grof). Verwacht geen schattige Love Actually-scenes maar lompe humor en een gedeelde geschiedenis die twee mensen bij elkaar brengt.

Serie – Glow

Het derde seizoen van Glow verscheen begin augustus op Netflix en heb ik, dankzij mijn gebroken arm, in één keer gebinged. Wat was het fijn om even terug in de jaren 80 te zijn met de Glorious Ladies Of Wresteling!
Ik kon van de eerdere seizoenen altijd al erg genieten, let’s be honest een serie waarbij mannen bijrollen spelen, is altijd een aangename afwisseling, en ook dit derde seizoen doet haar reputatie weer eer aan. Ps. Kan iemand Allison Brie even vertellen dat ik haar amazing vind? Thanks.

Recept – Wilde rijst salade met bietjes

Voor mijn Buddha Bowls ben ik op een gegeven moment tijdelijk overgestapt op wilde rijst, je kunt maar zo vaak quinoa eten voordat je het zat bent. En in mijn wilde rijst-periode kwam ik deze salade tegen en ik ben er he-le-maal fan van!
De salade is super makkelijk en al helemaal als je voorgegaarde bietjes gebruikt (tip!), voeg als groen nog een zak baby spinazie toe en het is écht smullen. Vooral de combinatie van de smaak van bietjes met gorgonzola, ik kan dit elke dag wel eten!

Heb jij nog boeken die ik echt móet lezen? Of juist film- of serietips die ik niet mag missen? Drop ze hieronder!

Deze blogpost bevat affiliate-links. Wanneer jij via deze link een aankoop doet, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop. Geen zorgen, jij merkt er verder niks van en het product behoudt zijn vaste prijs. Het is enkel een klein extraatje voor mij. Meer info.
Favoriete augustus
Share: