[:nl]giveaway

Met tientallen blogjes in concept, talloze ideeën voor nieuwe posts en ontelbaar veel foto’s die ik nog wil delen, kan ik er niet meer omheen: EvainBerlin.com is terug!

Om te vieren dat ik weer terug ben, dat mijn korte break over is, vond ik dat ik wel iets bijzonders mocht doen. Voor jullie, mijn lieve lezers. En dus heb ik een Berlijnscadeaupakketje samengesteld met fijne dingen voor jouw volgende Berlijn-trip! Vier je met me mee?

Je maakt kans op een pakketje met:
– 2 x Berlin WelcomeCards van 72uur
– Berliner totebag van Mauerpark
– 2 euro voor een photobooth (onmisbaar als je naar Berlijn gaat!)
– Het fijne boek Mijn Berlijn van Marjolein

UPDATE!

Ik ben zo blij en verrast over het aantal reacties op deze winactie dat ik besloten heb nog een extra prijs toe te voegen! Aan het (licht hysterische) gifje zie je het misschien al: een fietstocht door Berlijn!

Berlin On Bike organiseert dagelijks de meest leuke fietstochten door Berlijn. Ga bijvoorbeeld op tour langs alle highlights, leer Oost-Berlijn kennen of dompel je onder in Alternatief Berlijn. Als je het Berlijn-pakket wint, krijg je ook een voucher voor een door jou gewenste tour door Berlin on Bike!

Wil je meedoen?

Like EvainBerlin.com op Facebook, like het berichtje over deze actie en laat hieronder even een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet! That’s it :)

Om het nog extra feestelijk te maken, maak ik de winnaar op mijn verjaardag 14 oktober bekend![:]

Share: