[:nl]Mijn hoofd is een doolhof van wilde ideeën, plannen die niet tot uitvoer zullen komen maar die ik tot in detail uitdenk voor ze aan de kant te schuiven, mogelijke toekomstbeelden lijken de beste die ik ooit heb bedacht. En ga zo maar door. Mijn creativiteit lijkt soms grenzeloos.

Via Lonneke (die het originele idee van Natasja had) werd ik aangemoedigd eens na te denken over 10 dingen die ik wel zou willen maar (waarschijnijk) nooit zal doen.
Ik heb er voor de zekerheid – noem het valsspelen – inderdaad ‘waarschijnlijk’ aan toegevoegd omdat ik het nooit zeker weet.

⚬ Een festival organiseren

Ik heb wel geholpen aan de zijlijn met wat social media en content en ben ook als medewerker aanwezig geweest bij veel festivals maar wat lijkt het me tof om er een keer zelf een te organiseren!

⚬ Met een grote groep vrienden samenwonen

Het lijkt me zó gezellig, met z’n allen in een gigantisch huis, als je zin hebt samen eten en avonden leuke dingen doen. Een soort fulltime vakantie maar dan thuis.

⚬ Teken- & schilderlessen volgen

Waarom ik dat niet zal doen? Omdat ik daar echt totaal geen aanleg voor heb dus zo’n lesje zou meer tijdsverdrijf zijn dan dat het écht mijn gebrek aan kunnen oplost.
Hetzelfde verhaal trouwens voor zangles, alhoewel ik mezelf wat dat betreft nog wel stiekem kan wijsmaken dat ik er wél goed in ben ;)

⚬ Mijn eigen winkel openen

Echt alle details zijn al uitgedacht, zelfs gewenste locaties zitten al in mijn hoofd maar dat zou toch van de zotte zijn? Of misschien toch niet?

⚬ Motorrijden

Joppe heb ik gepusht om het te doen nadat hij voor de zoveelste keer zei dat het hem zo leuk leek. Sindsdien heeft hij het dromerig over reizen die we samen kunnen maken, ik achterop. Maar dat lijkt me werkelijk doodeng, dan liever nog zelf achter het stuur!

⚬ Omscholen tot developer

En dan het liefste ook echt een volwaardige front-end developer.
Ik zou me zo graag willen omscholen, weer vier jaar studeren, met stages erop en eraan. Maar de stap om het ook echt te doen is te groot. Wie weet met cursussen en een bizarre samenloop van omstandigheden komt het er ooit nog een keer van.

⚬ Emigreren

Nog verder ja. Want we kunnen dit dus wat kunnen we nog meer? Ik droom er al aardig lang over om ons door werk te laten leiden, te solliciteren op functies in andere landen of werk te zoeken wat we overal kunnen doen.

⚬ Een boek schrijven

Sinds ik tijdens mijn studie een tienerboek (of Young Adult zoals dat tegenwoordig zo hip heet) heb geschreven, heb ik de droom deze verder uit te werken en uit te geven. Verhalen voor kinderboeken spoken ook regelmatig door mijn hoofd.

⚬ Basgitaar spelen

Ooit had ik de kans tot privé basles maar kwam het er door omstandigheden niet van. Nu voelt dat een beetje als een gemiste kans en denk ik niet dat ik dat snel nog zal gebeuren.

⚬ Foodfight

Lonneke had het over een stukje taart maar ik droom stiekem af en toe over een gigantische foodfight. Ik ben er alleen nog niet over uit hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Jullie tips?

En jij?

Heb jij ook een lijstje met dingen die je wel zou willen doen maar (waarschijnlijk) nooit doet?[:]

Share: