Yay! Er is zowaar slechts één maand voorbij sinds de vorige editie van Days in Berlin en dus.. tijd voor nummer 9! De editie met nu al een historisch groot aantal selfies.

Nummer acht eindigde met het grote 1 mei feest in Kreuzberg en dit prachtige huis is in die wijk te vinden. Die kleuren <3

Days in Berlin 09 - 01

Nadat haar boekpresentatie in Amsterdam al een groot succes was besloot Marjolein gelukkig ook hier haar boek Mijn Berlijn officieel te presenteren. Erg gezellig! En wat is het een fijn boek, de review volgt uiteraard :)

Days in Berlin 09 - 02

Random bloesem want mooi

Days in Berlin 09 - 03

Het project ‘Eva naar de sportschool’ gaat erg lekker en zo zien mijn maandag-, woensdag- en vrijdagochtenden eruit rond zeven uur. En nee, die drie keer per week red ik lang niet altijd, maar dan haal ik er altijd nog twee. En da’s al meer dan niks.

Days in Berlin 09 - 04

Zulke stadsgezichten maken het vroeg opstaan al iets minder erg. Berlijn is zo prachtig ’s ochtends!

Days in Berlin 09 - 05

Daarna lig ik overigens regelmatig na mijn werk even op bed bij te komen, terwijl Joppe eten aan het koken is. Luxe!

Days in Berlin 09 - 06

Nog even een behind-the-scenes van de afgelopen Abandoned-expeditie. Die ene enge ja. Nog niet gelezen? Doen!

Days in Berlin 09 - 07

En party-selfie in de Kapitalist. Een bar met een bizar samengesteld publiek maar waar ze wel met enige regelmaat The Spice Girls draaien.. achja, je kan niet alles hebben.

Days in Berlin 09 - 08

Iets anders prachtigs aan Berlijn is de street-art. Voor de vaste lezers van mijn blog is het geen verrassing dat ik erg vrolijk word van al het moois dat graffiti-artiesten in Berlijn achterlaten en vooral dit mannetje is me erg lief.

Days in Berlin 09 - 09

Voor de muur waarop dit werk van El Bocho te zien is, staan normaal een paar drugsdealers maar eindelijk was het een keer leeg en rustig en kon ik op mijn dooie gemak deze foto maken.

Days in Berlin 09 - 10

De RAW-gelande, een van mijn lievelingsplekken in de stad, wordt regelmatig onder handen genomen en voorzien van nieuwe werken. Zoals deze twee.
Days in Berlin 09 - 11

Days in Berlin 09 - 12

Met mijn tantes op bezoek besloot ik afgelopen zaterdag naar Tempelhof te gaan. Ik kom eigenlijk veel te weinig op dit oude vliegveld en altijd als ik er rondloop word ik bevangen door de geschiedenis en de bizarre statige architectuur in combinatie met die gigantische vlaktes.

Days in Berlin 09 - 13

Days in Berlin 09 - 14

Days in Berlin 09 - 15

Days in Berlin 09 - 16

Nog een blik achter de schermen. Ik heb waterverven (of Pinterest-waardig aquarel genoemd) opnieuw ontdekt, zo fijn!

Days in Berlin 09 - 17

Days in Berlin 09 - 18

En dit zijn mijn eerste zelfgemaakte kaartjes, te koop via DaWanda

Days in Berlin 09 - 19

Met mijn tantes deden we ook een klein rondje toerist en dan kan Checkpoint Charlie natuurlijk niet uitblijven, met als hoogtepunt het daarachter gelegen panorama van Asisi.

Days in Berlin 09 - 20

Eten! Oh hemel ik hou zo van risotto met geitenkaas

Days in Berlin 09 - 21

De afgelopen maand kondigde de BVG de langste staking in tijden aan. Het omreizen heeft één mooi voordeel: je komt nog eens op plekken waar je normaal niet komt.

Days in Berlin 09 - 22

Share: