Travel & hotspots

Days in Berlin 07

Days in Berlin komt dit keer langs Arnhem, Utrecht, Amsterdam en uiteraard ook een beetje Berlijn. Een beetje? Jeah, een beetje maar.. Veel fotowaardige momenten deze maand waren toch echt in Nederland, hoe erg ik dat ook niet had verwacht ;)

De eerste avond in Amsterdam, stiekem werd ik best ingepakt door de knusheid van de stad. De smalle straatjes, fijn belichte huizen en het fietsende verkeer overal.. Zo leuk!

Days in Berlin 07 - 01

Uiteraard uiteten bij het (volgens mij bij iedereen uitermate bekende) Bazar aan de Albert Cuyp, mjam!
Foodfoto één van de miljoenen in deze post

Days in Berlin 07 - 02

Na een uur wachttijd buiten, in de kou (och och wat hebben we het toch zwaar) waren we in het Rijksmuseum. Iets waar ik al erg lang naar uitkeek en wow. Vooral de Eregalerij was adembenemend.
Days in Berlin 07 - 03

Days in Berlin 07 - 04

Days in Berlin 07 - 05

Het fijne Conscious Hotel waar we twee nachtjes bleven slapen. Dichtbij het Vondelpark gelegen én met hun toffe filosofie (100% sustainable, hip, groen en eco) is het echt een aanrader!

Days in Berlin 07 - 07

Nog even een feestje bij de albumrelease van John Coffey in de Melkweg.
Days in Berlin 07 - 08

Daarna was het ein-de-lijk tijd voor een super leuke bloggersmeet in Utrecht met Liliane, Danielle, Evey, Claudia, Sanne en Dina. Wat een leukerds!

Oh en de lieve Liliane heeft zelfs een vlog gemaakt!

Days in Berlin 07 - 09

Days in Berlin 07 - 010

FOOD!

En ’s avonds nog meer eten bij Bij Visje en Vleesje, een nieuwe aanwinst in Arnhem (oh ja, daar was ik ondertussen alweer.. chaos!)

Days in Berlin 07 - 013

Terug in Berlijn ging ik met de leuke Marjolein en Emma uiteten bij Crackers, de nieuwe hotspot van Berlijn.

Days in Berlin 07 - 014

Days in Berlin 07 - 015

Met een lieve collega en zijn vriendinnetje ging ik vorige week naar Beelitz-Heilstatten, mijn eerste urban exploring-middag ooit. Wat was het vet! Om je niet nog een keer alle foto’s door te laten scrollen.. hieronder twee van mijn Instagram-feed, de rest vind je hier.

Met een andere leuke ex-collega uit Arnhem ging ik naar een speciale show van Mumford & Sons in Berlijn. Geen officiele stadiumshow maar een klein, intiem optreden waar ze hun nieuwe nummers proefdraaiden. Wat een genot! Ik heb de band al regelmatig live gezien en kreeg een beetje kriebels van de banjo en laat die nou net weg zijn op het nieuwe album, fijn!

Jammer genoeg mochten er geen camera’s of telefoons mee naar binnen dus je moet het doen met deze aankondiging van hun zomershow in een toffe boslocatie in Berlijn.

Days in Berlin 07 - 018

Voor het eerst sushi thuis laten bezorgen. Per-fect. Niks aan veranderen.
Toegegeven, dit was bord één, van de drie..

Days in Berlin 07 - 019

Lente in Berlijn, lekker in de zon lunchen op het balkon!

Days in Berlin 07 - 020

Onze straat in de ochtendzon!

Days in Berlin 07 - 021

Leave a Comment

Comments (17)

 1. Wat is het straatje waar jullie wonen mooi! Urban exploring lijkt me heel erg leuk maar ook wel spannend, die panden zien er meestal uit als perfecte horrorfilms locaties haha.

  1. Prachtig he? Echt erg mooie panden aan beide kanten en die kerk <3
   En er zijn hier gelukkig zoveel locaties die veel bezocht zijn dat je bij sommige nooit alleen rondloopt, goede eerste keer want ik was ook érg schijterig ;)

 2. hoi, ik vind jou ook lief!
  En die foto’s van je urban exploring avontuur zijn zo vet! :D
  En hoe tof dat je mumford & sons in zo’n intieme setting hebt meegemaakt, lucky!

 3. De foto’s van je urban exploring zijn heeeeel gaaf! Heb je insta een paar keer doorgebladerd, zo’n toffe foto’s. En grappig dat je juist in NL nu de momentjes had voor fijne foto’s… op vakantie in thuisland, dat lijkt me toch wel bijzonder! Voelt het ook zo?

  1. Ja dat is het ook echt! Maar ik merk wel dat ik nu wel snak naar een échte vakantie ook, niet naar Arnhem of ergens anders in NL maar écht écht op vakantie ;)

Scroll Up