We hebben weer veel mooie plekjes gezien van Berlijn de afgelopen weken. As usual in deze Days in Berlin een hoop food, streetart en fijne straatbeelden!

Op zondag vindt sinds de eerste zondag van augustus een nieuwe foodmarkt plaats hier in Friedrichshain. Tijdens de eerste editie waren we voor een korte vakantie in Nederland maar de tweede konden we écht niet overslaan!

Days in Berlin 03 - 01

FOOOOD! Mijn nieuwe verslaving: dumplings! En Pies van Hello Good Pie (hilarisch).

Days in Berlin 03 - 02

Days in Berlin 03 - 03

Maar het was niet alleen lekker eten wat de markt zo fijn maakte, ook de locatie was erg bijzonder!

Days in Berlin 03 - 04

Days in Berlin 03 - 06

En Marieke was er ook! LEUKKK!

Days in Berlin 03 - 07

Urban Gardening ;)

Days in Berlin 03 - 08

Mooi straatbeeld, het is in Berlijn echt de moeite waard om tijdens het struinen omhoog te kijken, je zal zoveel verrassends zien!

Days in Berlin 03 - 09

We trokken op een zaterdag er met een scooter op uit! Perfecte manier om de stad te zien!
Uiteraard verschijnt hier nog een blog over want ik, brommer-, scooter- & motorhater pur sang had de tijd van mijn leven.

Days in Berlin 03 - 010

Days in Berlin 03 - 011

Op 16 & 17 juli vond Tech Open Air 2014 plaats in de stad, gedurende deze dag werd in een prachtig oud pand in Oost-Berlijn ontzettend veel interessante en inspirerende seminars gegeven. Zo inspirerend zelfs dat Joppe en ik stiekem zelf aan een bedrijfje aan het werken zijn in de weekenden en avonduren!

Days in Berlin 03 - 012

Days in Berlin 03 - 013

Days in Berlin 03 - 014

Days in Berlin 03 - 015

Ik verplichte Joppe nog mee te gaan naar de laatste dag van de Ai Weiwei tentoonstelling in Martin-Gropius-Bau. Thank heavens had hij daar zeker geen spijt van. Het werk van Ai Weiwei is ontzettend heftig en de verhalen erachter maken het des te indrukwekkender. Mocht je ooit de kans krijgen wat van zijn werk te zien: doen! En wees niet te gierig en betaal voor een audiotour, die informatie die je daarvan krijgt is onmisbaar!

Op Berlijn-blog is trouwens een uitgebreider verslag van de tentoonstelling Evidence te lezen, ik heb slechts nog twee fotootjes die ik wil delen.

Days in Berlin 03 - 017

Days in Berlin 03 - 018

Share: