De regen komt hier al de hele dag met bakken uit de lucht vallen. Best prettig ook ergens want het was zo tropisch heet hier dat het onweer al dagen op de loer lag. Gelukkig hebben Joppe en ik voordat die beklemmende hitte toesloeg veel van de stad gezien (met én zonder de mama die op bezoek was) en zijn er heel wat fijne foto’s gemaakt voor een tweede editie van Days in Berlin!

Days in Berlin 02 - 02

Days in Berlin 02 - 01

Berlijn heeft een aantal delen die niks van het drukke van de stad hebben maar wel bij de stad horen. Köpenick is er daar een van en toen mijn moeder onlangs op bezoek was, leek het ons leuk daar eens een kijkje te nemen. Het was best leuk om eens te zien en het vakantiegevoel was door ons bezoek aan Slot Köpenick ook erg groot maar een aanrader is het niet hoor.

Days in Berlin 02 - 03

Days in Berlin 02 - 04

Na Slot Köpenick kwamen we dit bijzondere huis tegen.

Days in Berlin 02 - 05

Tijdens het bezoek van mama hadden we voor het eerst in tijden een auto in Berlijn en we besloten er maar het beste van te maken en na Köpenick door te rijden naar Tempelhof.

Dit oude vliegveld is een bijzondere plek om eens te bezoeken als je voor een wat langere tijd in Berlijn bent. Er gebeurt, vooral op zondag, erg veel en ook worden er geregeld rondleidingen door het oude hoofdgebouw gegeven. Voor een rondleiding waren we jammer genoeg te laat maar het vliegveld zelf is ook al erg bijzonder! Op de laatste foto zie je de Stadtacker, een gezamelijke stadstuin gevestigd op het terrein.

Days in Berlin 02 - 06

Days in Berlin 02 - 07

Days in Berlin 02 - 08

Days in Berlin 02 - 09

Een van de meest bijzondere dingen aan Berlijn vind ik de streetart die overal terugkomt. Het leukste is nog wel dat als je wat vaker oplet, je steeds vaker werk van dezelfde artiesten ziet. Zie hieronder een paar pareltjes van de afgelopen tijd..

Days in Berlin 02 - 010

Days in Berlin 02 - 011

Days in Berlin 02 - 012

Days in Berlin 02 - 013

Random beeld

Days in Berlin 02 - 014

Days in Berlin 02 - 015

Days in Berlin 02 - 016

Share: