Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe Days in Berlin-post he? Dacht ik ook! En om dat gemis écht goed te maken, is dit een zeer vrolijke, kleurrijke editie geworden met veel Berlijns street-art en wat abandoned beelden. Enjoy!

Days in Berlin 012 - 01

In Berlijnse hinterhofen kom je soms heel bijzondere dingen tegen. Deze oude benzinepomp is verscholen in een hinterhof in Kreuzberg, zo gaaf!

Days in Berlin 012 - 13

HA-HA oftewel: Hallesches Haus, een geweldige conceptstore aan de Tempelhofer Ufer.

Days in Berlin 012 - 10

Vorige maand vond de 66e editie van de Berlinale plaats. Tijdens die periode ben ik altijd nog actiever met bezoekjes aan de bioscoop en zo zagen we onder meer Alone In Berlin en The Big Short in de leukste buurtbioscopen van Berlijn.

Days in Berlin 012 - 08

Zo zo zo zoet deze street-art van Billy Colours!

Days in Berlin 012 - 07

In het geweldige Hackescher Hof vind je heel veel street-art en vaak wordt alles aangevuld met nieuw, tof werk. Deze kleurrijke garagedeur-schildering zag ik onlangs en ik vind ‘m nog zo betoverend.

Days in Berlin 012 - 11

Een detailshot van ons abandoned avontuur in Rüdersdorf.

Days in Berlin 012 - 06

Eindelijk ging ik eens het Park Inn op Alexanderplatz op voor een skyline-foto, zo zo gaaf!

Days in Berlin 012 - 05

Kleurrijke metrostations <3

Days in Berlin 012 - 03

El Bocho heeft nieuw werk in Prenzlauerberg opgehangen, waaronder deze She Is Gone-prent in de Kollwitzstraße.

Days in Berlin 012 - 02

Sinds we uit Friedrichshain weg zijn, ben ik al best lang niet meer in onze oude wijk geweest. Een lunch bij het Michelberger was een mooi moment om weer even over het RAW Gelande te wandelen en nieuwe street-art in de Urban Spree te bewonderen. Dit werk van Low Bros is echt te tof!

Days in Berlin 012 - 12

Berlijn wordt wel eens een grijze stad genoemd, maar voor mij is het echter geel. Geel door de vrolijke U-Bahns, door hoe vrolijk de stad ineens wordt als de zon erop schijnt en door alle kleurrijke street-art.

Days in Berlin 012 - 09

Ik zei toch dat Berlijn geel was? ;)

Share: