Travel & hotspots

Days in Berlin 01

Vanochtend fietste ik via Boxhagenerplatz naar een koffietentje waar ik met Joppe had afgesproken, en ineens realiseerde ik het me.. “We wonen in Berlijn!!” en dat gevoel is de afgelopen weken alleen nog maar sterker geworden.

Maar laten we eerst maar eens beginnen bij het begin: de verhuizing. Oh en dé date met Natasja natuurlijk!

Daus in Berlin 01 - 01

Days in Berlin 01 - 02

Days in Berlin 01 - 03

In ons nieuwe huis!

Days in Berlin 01 - 05

Papa gaat weer…

Days in Berlin 01 - 04

Tijd voor de eerste écht Berlijnse maaltijd: hamburgers bij Burgeramt

Days in Berlin 01 - 08

Ook werd het tijd voor groen, nu we eindelijk een balkon hebben, moeten we daar natuurlijk wel gebruik van maken

Days in Berlin 01 - 10

Jack heeft de verhuizing in een grote emmer ook overleefd!

Days in Berlin 01 - 09

Veel groen bij ons in de straat en het hinterhofje

Days in Berlin 01 - 12

Days in Berlin 01 - 11

We wonen vlakbij de Frankfurter Allee, wat een plaatje he?

Days in Berlin 01 - 14

Days in Berlin 01 - 13

En een eerste blik binnen: de prentenmuur. Het is dat het huis nog niet helemaal af is, maar daarna komt er een tour.. Beloofd!

Days in Berlin 01 - 15

Leave a Comment

Comments (30)

 1. Wat superleuk! Het lijkt me zo’ n bijzonder gevoel om je te realiseren dat je nu echt in Berlijn woont en niet op vakantie bent. En oh, die binnenplaats. Ik kijk uit naar je tour!

  1. Ja, dat is het zeker! Heel vreemd ook nog omdat je daar ook weer niet constant bij stilstaat maar dan ineens overvalt dat je weer ofzo, erg fijn!

 2. Jeej Jack en jeej onze date! Alweer twee weken geleden, aaah! Fijn dat jullie goed over zijn en al aan het settelen zijn. Op naar een Berlijn date! ♥

  1. Jaaaa time flies! Lust wel een portie ballen van Thor trouwens! Misschien Caspar eens vragen of ze ook verzenden ;)

  1. Heb er ook nog steeds heel veel zin in! Gek is dat, omdat het eigenlijk toch al begonnen is maar het voelt soms ook nog wel een beetje als vakantie, straks het échte leven!

  1. Ja maar ik vind Jack Bauer dus écht heel stom. Zijn mond is zo onwijs irritant en die arrogante rotkop erbij.. Brrr. (Laat Joppe ’t maar niet horen trouwens ;) )

  1. Hahaa ja ik wilde je nog antwoorden maar vergeten – excuus! En ja, niet heel actief nog maar als ik wat langs zie komen, reageer ik wel vast. Iets met goede hoop enzo ;)

  1. Haha, ik zal de ‘het is hier zo geweldig’-blogs dan wel een beetje afwisselen met iets minder hysterie ;) En wat heb je een fijne site trouwens zeg!

 3. Super leuk om zo mee te kijken :) Hoe tof dat je ‘gewoon’ door jouw stad Berlijn fietst. Lijkt me zo’n gave beleving. Hoe ging je sollicitatie? X

 4. Oh ik kan me zo goed je gevoel voorstellen toen je door de stad fietste! Lijkt me echt helemaal top.
  Verder ook hele fijne foto’s. Ik kijk nu al uit naar de tour door jullie appartement!

 5. Prachtige binnenplaats. En jullie zien er gelukkig uit op dat plaatje samen. Ik vind het echt superstoer dat jullie deze stap wagen. Ben benieuwd naar de nieuwe posts over Berlijn.

 6. Oh man wat gaaf! Ik kijk nu al uit naar al je Berlijn verhalen en foto’s! Ik ben er pas één keer geweest, maar vond het een geweldige stad. En jij woont er gewoon :)

Scroll Up