“Hi, ik ben Eva en ik bak taarten!” en niet alleen voor verjaardagen, bezoek of die ene willekeurige zondag dat ik zin heb in iets zoets, maar sinds oktober ook voor bruiloften. En dat klinkt nog steeds zo bijzonder dat ik het soms zelf niet geloof! 

Vier jaar geleden had ik me nooit kunnen voorstellen dat taarten bakken mijn ding zou zijn, maar het is een match made in heaven. Sind ik zelf ben gaan experimenteren met recepten en meer dan een appeltaart leerde maken, toverde ik steeds lekkerdere taarten uit mijn oven, taarten die me zelf versteld deden staan.

Ik werd in no-time Eva die bakt. Ik hoefde voor het eerst niet gelijk te staan aan marketing of bloggen, taarten bakken is where it’s at. En als kers op de taart, bakte ik in oktober de taarten voor een bruiloft van twee lieve vrienden.

Het was een dag vol zenuwen, blauwe bessen, vijgen, last-minute stress en veel liefde. Ik vond het zó bijzonder om op deze manier mee te werken aan hun speciale dag en om iedereen te zien genieten van dat wat ik had gebakken.

Foto’s door Marjolein van der Klaauw

Zo blij, zoveel liefde en trotse Joppe op rechts <3

Share: