“Hi, ik ben Eva en ik bak taarten!” en niet alleen voor verjaardagen, bezoek of die ene willekeurige zondag dat ik zin heb in iets zoets, maar sinds oktober ook voor bruiloften. En dat klinkt nog steeds zo bijzonder dat ik het soms zelf niet geloof!

Vier jaar geleden had ik me nooit kunnen voorstellen dat taarten bakken mijn ding zou zijn, maar het is een match made in heaven. Sind ik zelf ben gaan experimenteren met recepten en meer dan een appeltaart leerde maken, toverde ik steeds lekkerdere taarten uit mijn oven, taarten die me zelf versteld deden staan.

Ik werd in no-time Eva die bakt. Ik hoefde voor het eerst niet gelijk te staan aan marketing of bloggen, taarten bakken is where it’s at. En als kers op de taart, bakte ik in oktober de taarten voor een bruiloft van twee lieve vrienden.

Het was een dag vol zenuwen, blauwe bessen, vijgen, last-minute stress en veel liefde. Ik vond het zó bijzonder om op deze manier mee te werken aan hun speciale dag en om iedereen te zien genieten van dat wat ik had gebakken.

ENGLISH:

“Hi, my name is Eva and I bake cakes!” and not just for birthdays, visitors or that one Sunday in a blue moon that I feel like eating something sweet, but since last October I can also say that I bake them for weddings. And I’m still amazed by that fact.

If you’d have told me four years ago that I’d fall madly in love with baking cakes, I probably would’ve laughed in your face. But four years later baking and I are a match made in heaven ever since I started experimenting on my own and creating my own cakes instead of the classic appel pie.

And for the first time I wasn’t Eva who ‘did something with marketing’ or ‘is blogging since she’s twelve’, I became the ‘Eva, the girl that bakes’. And that’s where it’s at.

The big confirmation came when two dear friends asked me to bake cakes for their wedding. Of course I wanted to help on their special day and celebrate with them, so I jumped in and spend days planning, baking and creating. The wedding itself was amazing, a day filled with love, nerves (mostly mine), blue berries and figs.

Foto’s door Marjolein van der Klaauw

Zo blij, zoveel liefde en trotse Joppe op rechts <3

Share: