Travel & hotspots

Arnhem hotspot: Sugar Hill

Ik heb jullie ongetwijfeld al eens laten weten dat Klarendal een van de wijken van Arnhem is waar veel fijne hotspots gevestigd zijn (zie bijvoorbeeld Tape en Graphic Playground). Een andere prettige plek in dit gedeelte van de stad is Sugar Hill. Dit restaurant serveert de beste hamburgers in town en de taarten zijn ook to die for!

Sugar Hill is al geruime tijd geopend, zelfs al bijna drie jaar als ik me niet vergis, en in die tijd heeft de hamburger/koffie/lunch/diner/biertent (ja, ze zijn echt van alle markten thuis) zich goed bewezen. Het is een plek waar je op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond bijna geen tafeltje meer kunt krijgen (jammer genoeg is reserveren niet mogelijk) en dus trok ik Danielle afgelopen zaterdag maar overdag even mee die kant op, hier móesten we tijdens ons laatste weekendje Arnhem namelijk zeker even heen!

Met net half één op de klok werden het geen huisgemaakte, goddelijke hamburgers voor ons maar taart van het kleine zusje Sweet Sugar Hill die aan de overkant van de straat zit. Ook zeker geen straf.

Als je een keer die perfecte burgers wilt proeven, raad ik aan om eind van de middag vast een tafeltje op te zoeken. Ga lekker koffie, biertjes of uiterst fijne limonade (tip!) drinken en schakel daarna over op het eten. Je zult genieten, beloofd!

Sugar Hill
Klarendalseweg 192, Arnhem
http://www.sugarhill.nl/

arnhem-hotspot-sugarhill-06

arnhem-hotspot-sugarhill-03

arnhem-hotspot-sugarhill-04

arnhem-hotspot-sugarhill-05

Leave a Comment

Comments (14)

  1. Als ik de foto’s zie, denk ik dat ik daar gewoon de hele dag wil zitten met een koffie en m’n laptop! Ziet er op de een of andere manier super comfy uit :)

      1. Hahaha oooh perfecte samenloop van omstandigheden, toch? ;) Daar tegenover zit trouwens dus Sweet Sugar Hill en daar verkopen ze taarten, koeken en snoepjes en alles is zo lekker en mooi!

  2. Jaaaaa, one of my fav’s. Jammer dat ik die bult op moet fietsen om er te komen, terwijl het zo dichtbij is. Haha. Ik had in m’n hoofd dat Sugar Hill pas vorig jaar open ging? Toen werd het opeens hip in ieder geval. Met die leuke block party’s enzo. ZIN IN BLIJF HIER WONEN

Scroll Up