Creative & culture

14 gratis printables voor aan je muur + download!

Zoals je misschien nog kan herinneren van mijn hometour, ben ik nog steeds op zoek naar fijne kunstwerkjes voor aan de muur boven de bank. Ik had echter geen idee dat je daar geen honderden euro’s voor uit hoeft te geven! Er worden zoveel mooie, gratis, prints online gedeeld door designers, nu is het alleen nog zaak de perfecte te kiezen.
En dat is precies wat ik heb gedaan. Of nouja, veertien perfecte kunstwerkjes met als thema natuur. En ik heb ook nog één van mijn eigen designs toegevoegd als gratis download!

free-wall-art-printables-nature-blackbirdsblossom-001

Watercolor cactuses – made by me for Sam&Suzy – download here!
Moon phase – via Squirrelly Minds
Blossom ampersand – via The Ink Nest
Feathers – via Hymns and Verses
Blue leaves – via DesignLoveFest

free-wall-art-printables-nature-blackbirdsblossom-002

Monstera watercolor – via InkStruck
Botanical prints – via this library
Daisy prints – via The Graphics Fairy

free-wall-art-printables-nature-blackbirdsblossom-004

Watercolor Botanical – via Cocorrina
Black and white leaf – via Twine and Table

free-wall-art-printables-nature-blackbirdsblossom-003

Red botanical flowers – via Live Laugh Rowe
Girl with Flowers – via IndieFixx
Succulent painting – via Natalie Malan
Butterflies – via The Graphics Fairy

Ik ben echt onwijs enthousiast geworden over deze leuke prints, nu alleen nog kiezen welke een plekje aan de muur krijgt…

Mocht je mijn cactus-print downloaden, zou ik het leuk vinden als je een foto deelt met het eindresultaat. Dat kan via Twitter, Instagram of Facebook!

Leave a Comment

Comments (14)

  1. Haaa, altijd fijn, nieuwe prints aan de muur. Fijn lijstje! En wow, even: ik heb je blog transformatie helemaal gemist (shame on me – moeite om de online wereld bij te houden vanwege een drukke master). Wat tóf dat je een nieuwe start gemaakt hebt, wat ziet het er allemaal moooi uit. I like! Zo, dat wilde ik nog even laten weten. :)

    1. Wat lief Anna! Ben er ook nog steeds heel erg blij mee, met mn nieuwe layout maar ook met de nieuwe mogelijkheden en onderwerpen die ik kan beschrijven, jeej!

  2. Wat een leuke prints! Ik heb zelf helaas geen plek meer om zo iets op te hangen haha, ik heb zelfs nog fotolijstjes met leuke prints uit Italië in de kast liggen, maar ik vind deze wel heel leuk! Leuk ook dat veel designers dingen gratis weggeven, ik moet ook nog aan de freebies beginnen en zo’n prints is eigenlijk wel een leuk idee!

    1. Ja gaaf he? Ik heb wel even getwijfeld om mijn cactusjes gratis weg te geven, normaal verkoop ik ‘m als kaartje, maar ik vind het wel een heel leuk idee dat hij misschien straks bij mensen in huis hangt :)

    1. Aah thanks Emily! I actually had a hard time choosing 14 of them, my bookmarks go into the hundreds of amazing free printables ;)

  3. Perfecte timing dit! Want ik ben druk op zoek naar leuke prints voor aan de muur. Ik ben de laatste tijd vooral fan van plantenprints en ik ga die van jou meteen downloaden. X

Scroll Up